Korkean energian palkin luokitus

- 2021-10-29-

Viljapatukka Pähkinäpatukka(korkea energiapatukka)
Viljapatukka on välipaloja lähinnä oleva energiapatukka. Sen pääraaka-aineita ovat kaura, vehnä, ruis jne., joista suosituin on granolapatukka, jonka pääainesosana on kaura. Se ei ole vain kätevä ostaa, vaan myös tee-se-itse kotona. Sillä on korkea ulkonäkö. Se on pieni julkinen aloite, jota kaikki energiabaarissa rakastavat. Lisäksi joissakin energiapatukkaissa pääaineina käytetään myös pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä, joita täydennetään jyvillä, jotka eivät ulkonäöltään ja maultaan juurikaan eroa viljapatukkaista.

Proteiinipatukka(korkea energiapatukka)
Proteiinipatukat eivät välttämättä ole vieraita kuntokumppaneille. Proteiinipatukka sisältää yleensä 10-20 grammaa proteiinia, mikä vastaa noin 20 % päivittäisestä proteiinin saannista. Kuten proteiinijauhe, se voi täydentää proteiinia sinulle ennen kuntoilua ja sen jälkeen edistääkseen lihasten kasvua, ja sitä on helpompi kuljettaa mukana kuin proteiinijauhetta, joten se on erittäin suosittu.

Activity Bar Endurance Bar(korkea energiapatukka)
Urheiluenergiapatukka on itse asiassa energiapatukan esi-isä. Mutta yleisölle se on salaperäisin energiapatukka.

Urheilutanko on jaettu aktiivisuustankoon ja kestävyystankoon. Power-energiapatukka syödään yleensä ennen harjoittelua. Se sisältää hiilihydraatteja, tiettyjä proteiineja ja rasvoja, jotka tarjoavat monipuolista ravintoa keholle. Kestävyystanko on suunniteltu korkean intensiteetin kestävyyslajeihin, kuten pitkän matkan juoksuun ja pyöräilyyn. Siinä on korkea hiilihydraattipitoisuus, eikä siinä ole juuri lainkaan proteiinia ja rasvaa.